Norges mest effektive dugnad

Ønsker dere å tjene litt ekstra penger til en klassetur, russebuss, treningsleir eller kanskje til å redusere dyre kontigenter? Fyll ut skjema under, så hjelper vi dere med å nå målet!

50% fortjeneste på alle salg

Selg direkte, ferdig på 2 uker

Lett å selge, noe alle har bruk for!

Ingen risiko, send tilbake det dere ikke får solgt

Customer logo
ToneFAU-leder


Barna syntes det var gøy å selge navnelappene, så det har vært en god livserfaring for dem, og absolutt noe vi vil gjøre igjen senere!

Customer logo
JanFotballtrener


Det beste med med BacktraQR dugnaden var fortjenesten vi fikk per salg. Med en profitt på 75 kr per pakke klarte fotballaget vårt å samle inn over 22.000 kr. Dugnadengjør oss litt bedre skodd til Norway Cup. Heia heia :)

Customer logo
Ida HeleneSjef, Hurracan 2023


Som økonomisjef var jeg ansvarlig for å organisere dugnaden til russebussen. Salget var enkelt og effektiv, det gikk fort å bestille, fikk alt i en eske i posten. Solgte på sosiale medier og gikk dør til dør

Slik funker det

  Motta info og tilbud

  Fyll inn skjema over og motta mer info om hvordan dere best når målet ved dugnaden, helt gratis og uforpliktende.

  Send inn bestilling

  Er du fornøyd med dugnaden og tilbudet, sender du inn bestilling og mottar i løpet av få dager en pakke med alt som trengs i forbindelse med dugnaden! Enkelt!

  Start dugnadssalget

  Start dugnaden så fort dere mottar pakken. Vi sender dere salgstips, planer og materiale for SoMe, slik at dere får max ut av salget, og er ferdig på 2 uker!


Enkel og effektiv dugnad, helt uten styr...

Dugnad har vært livsviktig for de fleste frivillige organisasjoner og grupper, men har tidvis vært krevende med mye organisering, kjøring og planlegging. BacktraQR ønsker å tilby den minst styrete dugnaden tilgjengelig. Her er et par eksempler på hvordan dere sparer tid og energi ved salg av smarte navnelapper gjennom BacktraQR.

 • Tar lite plass; liten boks i posten, ikke pallevis

 • Selg direkte; Spar halve tiden, ingen mellombestilling

 • Fikk ikke solgt alt? Bare send tilbake, ingen problem!

 • 50% fortjeneste og lettsolgt!

 • Ferdig på 2 uker, betal med fortjeneste


Se hvor mye dere kan tjene på salg av smarte navnelapper

Salg av smarte navnelapper er enkelt, risikofritt og effektivt. Bruk dugnadskalkulatoren under for å finne ut hvor mye dere må selge for å nå målene deres. Tjen penger til turer, nytt utstyr eller til en viktig sak. Lettere blir det ikke!
Utsalgspris 150kr

25 deltakere
20 salg per deltaker
Antall solgt: 500
Dere tjener

37500 kr


Mer penger, mindre styr...

Salg av smarte navnelapper skal være den letteste og mest effektive dugnadstjenesten! Her slipper dere å fylle garasjen med doruller, sjokolader som går ut på dato og bambussokker som ingen har bruk for. Selg direkte, send tilbake det som er igjen, og behold fortjenesten!

169kr

Hver pakke med smarte navnelapper selges for 150kr. Dette er faktisk litt billigere enn utsalgsprisen i nettbutikken(169,-), så en god deal for kjøper. Hver pakke inneholder 10 unike smarte navnelapper.

0%

Fortjenesten på hvert salg er 75kr, altså hele 50% av salgsbeløpet. Med høy fortjeneste, og lettsolgt produkt som de aller fleste trenger, er det lett å nå inntjeningsmålet!

12uker

Alt dere trenger for å nå inntjeningsmålet kommer i posten i løpet av få dager. Dere fordeler ut pakkene og selger direkte! Ingen mellombestillinger og tidkrevende logistikk eller utleveringer. Her sparer dere tid og kan være ferdig med alt på 2 uker!


Norges mest effektive dugnadsalg

Ingen garasjer fylt med doruller eller utgående varer

Unngå komplisert logistikk og masse ulike produkter

Selg direkte, du slipper todelt bestilling og levering

Gode marginer per salg

Salgstips, guider og materiale for å maksimere salget

100% fornøydgaranti

Ingen minimumskrav, ingen utlegg

Kostnadsfri retur av det dere ikke får solgt

Ofte stilte spørsmål

Her er noen av de mest vanlige spørsmålene vi får:

Hva er dugnadssalg?

+

Dugnadssalg er en form for innsamlingsaktivitet hvor en gruppe eller organisasjon selger produkter eller tjenester for å samle inn penger til en bestemt årsak eller prosjekt.

Hva kan vi selge i dugnaden til BacktraQR?

+

BacktraQR tilbyr dugnadssalg av 10-pakninger med smarte navnelapper. Hver pakke selges for 150kr med fortjeneste på 75kr.

Hva er smarte navnelapper, og hvordan fungerer det?

+

Smarte navnelapper er klistrelapper man fester på verdisaker i tilfelle man skulle miste eller glemme dem et sted. Hver lapp har en QR-kode som leder til kontaktinformasjonen til eieren. All kontaktinformasjon er registrert digitalt, og legges inn på bare 30 sekunder! Man kan tilpasse kontaktinformasjonen fritt, og legge til mer informasjon, slik at finneren enkelt kan returnere den tapte verdisaken. Eier og finner kan chatte direkte, og eieren kan få varsling når noen finner en tapt eiendel.

Hvordan organiserer vi en dugnad gjennom BacktraQR?

+

Fyll ut kontaktskjema, så sender vi mer informasjon om dugnaden og hvor mye dere kan tjene. Etter bestilling og avtalt mål for dugnaden mottar dere en pakke i posten med alt som trengs til dugnaden. Dere får også tilgang til salgstriks, pitcher, timeplaner og materiale for Sosiale Medier. Vi hjelper dere med å maksimere dugnadssalget slik at dere når målet på en rask og effektiv måte!

Hvor lang tid tar det å organisere en dugnad?

+

Dere mottar pakken i posten få dager etter bestilling. Dere kan deretter starte dugnadssalget umiddelbart og fullføre det så fort det lar seg gjøre. Vi anbefaler å intensivere dugnadssalget til en avgrenset periode på 2 uker, da er alle mer engasjert og målbevisste!

Hvordan hjelper BacktraQR oss med å maksimere våre innsamlede midler?

+

Dere får tilgang til mange hjelperessursser med salgstips, forslag til ulike salgskanaler, timeplaner for hvordan spre ut salget, samt gode materialer for å nå ut i sosiale medier. Med et lettsolgt produkt.

Må man betale for produktene på forhånd?

+

Nei, man betaler med inntjente penger fra salget, og beholder da fortjenesten selv. Det som eventuelt ikke blir solgt kan returneres, slik at det ikke er noen risiko for å sitte igjen med mye til slutt. Den som bestiller må være fylt 18 år.

Hvordan samler vi inn penger fra salget?

+

Vi anbefaler at dere er fleksibel i hvordan dere tar i mot betaling fra kundene, henholdsvis kunne ta i mot både kontanter og Vipps. Dere tar da i mot vippsbetaling samlet og setter internt en frist slik at dere har alt inne i god tid før dere må betale inn fakturaen.

Hva skjer hvis vi ikke klarer å selge alle produktene?

+

Det som dere ikke får solgt kan dere sende tilbake, så lenge de er i lik tilstand som dere mottok dem i. Det er ingen fare for å sitte igjen med produkter dere ikke får solgt!

Hva er de juridiske kravene for å drive et dugnadssalg?

+

Den som bestiller må være fylt 18 år.

Hva gjør vi hvis vi trenger hjelp under dugnaden?

+

Ta gjerne kontakt med oss underveis for spørsmål eller hjelp, e-post og telefonnummer finner dere i mailen fra oss.


Nyttige artikler om dugnadssalg

Norges mest effektive dugnad

Når alt kommer til alt, er det et par fundamentale faktorer som påvirker hvor mye penger dere vil kunne tjene på dugnaden.

13 tips for å øke dugnadssalget

Dersom man ikke planlegger godt, kan dugnaden fort bli kronglete, lite motiverende og en dårlig opplevelse. Her kommer 13 tips for å øke salget, skape engasjement, og gjøre dugnaden til en god opplevelse for alle.

Forbedret utstyrskontroll hos Cognite

Les hvordan et av Norges første unicorn-selskaper har brukt smarte klistremerker til å bedre utstyrskontrollen og øke synliggjøringen av sin merkevare.