Topp 10 gjenstander for smarte navnelapper

Trenger du inspirasjon for hvor du kan feste dine klistremerker?

I denne artikkelen har vi samlet en topp ti-liste blant våre brukere. Har du festet klistremerket ditt på en innovativt sted? Send oss et bilde på contact@backtraqr.com!

10. Sykkel

Mange har opplevd å bli frastjelt sin sykkel i løpet av livet. Om den likevel skulle dukke opp igjen, er det sjelden finneren kan oppspore sykkelens rettmessige eier! Et smart klistremerke fungerer som en ypperlig løsning for dette problemet.

9. Lader

Etter hvert som samfunneti har blitt mer og mer digitalisert, har ladere til diverse duppedingser blitt en større del av hverdagen. Men disse er ofte identiske, og sitter man blant andre folk er sjansen stor for at laderen blir forvekslet. Med smarte klistremerker har du et trumfkort å slå i bordet med når noen påstår at laderen din er deres.

8. Drikkeflaske

Det er ingen tvil om at brukerne våre er tørste, da drikkeflasker er den åttende mest populære gjenstanden å feste navnelapper på.

Flasker tar man med seg overalt hvor den er lett å glemme igjen, men med en smart navnelapp kan man forsikre seg om at den raskt vender tilbake, skulle uhellet være ute.

7. Koffert

Få ting har større sjanse for å ødelegge ferien enn å miste bagasjen sin. Siden BacktraQR fungerer i alle land, vil det å feste smarte navnelapper på bagasjen markant øke sjansen for å redde ferien dersom noe skulle forsvinne.

6. Klær

Med våre slitesterke navnelapper er det også mulig å feste dem på klær.

Spesielt jakker er et populært valg, og dette kan skyldes at tusenvis av jakker går tapt hvert år i garderober uten hentelappsystem.

5. Nøkler

De fleste av oss har nok opplevd den iskalde følelsen av å ikke vite hvor nøklene sine har blitt av. Med en smart navnelapp festet på nøkkelknipet kan man betrygge seg om at dersom de skulle bli funnet, kan finneren kontakte eieren. Her en av BacktraQRs funksjonaliteter hendig: du kan skjule alle opplysninger om deg selv som ville latt noen finne adressen din, men likevel være i kontakt med finneren via vår chatte-funksjon.

4. Lommebok

Selv om dagene hvor lommeboken var fylt til randen med kontanter muligens er forbi, er det kjedelig å miste lommebokens og alle dens kort.

Med et smart klistremerke har det aldri vært lettere for de gode samaritaner å returnere den.

Du kan også skrive en standardmelding til finner for et spesifikt klistremerke - kanskje du kan friste med litt finnerlønn?

3. Mobil

Selv om de fleste mobiler har en "Finn meg"-funksjon, kan denne være upålitelig eller ikke fungere. Med et smart klistremerke på mobilen har du et ekstra steg av forsikring, for det vil fungere uansett.

Det kan være lurt å endre standardmeldingen til å inkludere et backup-nummer, siden du sannsynligvis ikke vil kan bli ringt på din mistede mobil!

2. Datamaskin

Få ting kan ha så store konsekvenser som å miste datamaskinen sin.

Med et smart klistremerke festet på, øker man sjansen betraktelig for å få datamaskinen tilbake. Det er derfor ikke rart at dette er den nest mest populære gjenstanden blant våre brukere.

1. Høretelefoner (AirPods)

Høretelefoner, og spesielt AirPods, topper denne listen. Og det er ikke så rart, for disse tar man med seg nesten overalt man går. I tillegg er det enkelt å både glemme, forveksle og miste høretelefonene sine. Da er det betryggende å vite at våre smarte klistremerket har hjulpet et titalls personer å gjenforenes med nettopp sine høretelefoner.